Etusivu Jäsentiedotteet Jäsenkirje 4/13

Jäsenkirje 4/13

Sähköposti Tulosta PDF

Normal 0 21 false false false FI X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normaali taulukko"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Pohjanmaan lihastautiyhdistys Jäsenkirje 4/13

Hyvä jäsenemme!

Vuosi on taas lopuillaan ja on yhdistyksen ”joulukirjeen” aika. Vuoden aikana on meille itse kullekin tapahtunut monenmoista. Yhdistyksenkin puitteissa on järjestetty erilaisia tapahtumia, kiitos kaikille osallistuneille! Loppuvuonna ei enää ole monta tapaamista, muutama kuitenkin. Tässä kirjeessä kerromme niistä.

Kirjeen mukana tulee jäsenmaksumuistutus niille, joiden jäsenmaksua tältä vuodelta emme ole saaneet. Kiitos kaikille maksaneille ja maksaville! Yhdistyksen toiminta perustuu juuri noihin jäsenmaksuihin, siksi ne ovat meille elintärkeitä.

PALVELUT TUTUKSI ti 10.12. klo 13 - 16 Lappajärvellä

Neurologisten vammaisjärjestöjen aluetyöntekijät järjestävät tilaisuuden Lappajärvellä, kylpylä Kivitipussa, os. Nykäläntie 137 koskien vammaispalvelun suomia oikeuksia. Esittelijänä on lakimies Anu Aalto. Ilmoittautuminen Marjolle (yhteystiedot kirjeen lopussa) 2.12. mennessä.

Ohjelma:

13.00 - 13.15 Tilaisuuden avaus ja esittelykierros

13.15 - 13.30 Mitä ovat neurologiset vammaisjärjestöt?

13.30 - 14.30 Vammaispalvelulain suomat oikeudet

Palvelusuunnitelma, kuntoutussuunnitelma, mitä ne on?

14.30 - 15.00 Kahvitauko

15.00 - 15.45 Kysymyksiä ja tulevaa

15.45 - 16.00 Yhteenveto

 

Tervetuloa kaikki asiasta kiinnostuneet!

JOULUJUHLA 8.12. klo 12

Yhdistyksen joulujuhlaa vietetään Ilmajoen Kestikartanossa,(osoite Kartanontie 5, 60800 Ilmajoki) sunnuntaina 8.12.2013 klo 13.00 alkaen. Tarjolla on monipuolinen joulupöytä ja sen jälkeen pieni joulujuhla. Jos haluat esittää oman tervehdyksesi/ohjelmanumeron juhlassa, niin ilmoittele asiasta Marjolle tai Arjalle.

Juhlassa vierailee myös joulupukki, joten jos haluat saada lahjan, niin tuo mukanasi noin 5 euron hintainen paketti.

Kustannukset varsinaisille ja kannattajajäsenille jäsenille 10 €/hlö, lapset alle 16 v 0 €. Mukana tuleville ei jäsenille 15 €/hlö aikuiset. Vaikeavammaisen henkilökohtainen avustaja maksutta.

Ilmoittautumiset Marjolle, Arjalle tai Riitalle 1.12.2013 mennessä.



Joulumenu

***

Vihreää salaattia

Punakaalipuolukkaa

Tillisilakkaa

Sienisalaattia

Graavilohta

Rosollia

Punajuurivaahtoa

Glögiomenoita

Leipäjuustokuutioita

Leipäkori & levite

***

Joulukinkkua

Talon omaa sinappia

Kermakastiketta

Perunoita

Lanttulaatikkoa

Perunalaatikkoa

Porkkanalaatikkoa

***

Presidentti kahvia, teetä

Luumurahkaa Piparkakkuja



MYYJÄISET VAASAN KESKUSSAIRAALAN AULASSA ma 9.12. klo 10 - 14

Maanantaina 9.12.2013 järjestämme myyjäiset Vaasan keskussairaalan aulassa klo 10-14. Olemme kiitollisia, jos voit antaa jotain myytävää tai arpapalkintoja tapahtumaan. Niitä voi tuoda joulujuhlaan, paikanpäälle tai soittaa jollekin meistä niin sovimme toimitustavan. Myyjiäkin kaivataan. Toivomme, että Vaasan seudulta löytyisi innokkaita jäseniä, jotka osallistuisivat myyjäisten toteutumiseen ja yhdistyksen varainhankintaan. Ota yhteyttä Arjaan!

POHJANMAAN LIHASTAUTIYHDISTYKSEN HALLITUS YHDESSÄ LIHASTAUTILIITON JÄRJESTÖSUUNNITTELIJAN KANSSA TOIVOTTAA OIKEIN MUKAVAA JA RENTOUTTAVAA JOULUN AIKAA!

Yhteystiedot:

Arja Jylhä-Ketola, puheenjohtaja, p. 0405794165, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Marjo Luomanen, järjestösuunnittelija, p. 0407549716,

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Riitta Sytelä, rahastonhoitaja, p. 0405496838, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 
Copyright © 2017 Vaasan läänin lihastautiyhdistys. Kaikki oikeudet pidätetään.
Joomla! on vapaa ohjelmisto ja julkaistu GNU/GPL-lisenssin alla.