Etusivu Jäsentiedotteet Jäsenkirje 3/13

Jäsenkirje 3/13

Sähköposti Tulosta PDF

JÄSENKIRJE 3/13

Kaunis, lämmin kesä on taittumassa syksyksi. Kesällä yhdistyksen väki kokoontui Tampereen yhdistyksen järjestämille kesäpäiville Nokialle sekä aivan erityisen hyvää kesäteatteria katsomaan Valkeakoskelle.

Syksyn edetessä yksi jokavuotinen tapahtuma on syyskokous, joka tällä kertaa järjestetään lauantaina14.9.2013 Härmän kuntokeskuksessa. Kirjeen mukana kutsu ja esityslista. Ennen kaikkea luvassa on piristävää ja virkistävää ohjelmaa ja halukkaat voivat päästä mukaan järjestötoiminnan pyörittämiseen.

*****************************************************************************************************

Virkistyspäivä ja Syyskokous Härmässä 14.9.2013

Tervetuloa mukaan Härmän kuntokeskukseen, jossa luvassa piristävä muutamatuntinen. Kokoonnumme klo 11.00 ruokailemaan noutopöydästä. Lihastautiliitosta Raija Similä tulee kertomaan tuetuista lomista klo 12. Samalla hän voi kertoa myös ikäihmisten asioista. Raijan jälkeen aloitamme syyskokouksen n. klo 13.00. Kokouksen jälkeen on mahdollisuus kylpylän käyttöön.

Omavastuu: aikuisilta jäseniltä 10€/hlö ja mukana tulevilta ei jäseniltä15€ //hlö, lapsilta 4-14v 5€/hlö. Vaikeavammaisen jäsenen henkilökohtainen avustaja maksutta. Ilmoittautumiset 6.9. mennessä Marjolle, Arjalle tai Riitalle (tiedot kirjeen lopussa). Hintaan sisältyy siis ruoka ja kylpylän käyttö (ilmoita osallistutko molempiin).

*******************************************************************************************************

ALS –tapaaminen pidetään Pedersöressä la 9.11. klo 12 alkaen Hotelli Polariksessa 8 –tien varrella (os. Hotellikuja 3). Tapaaminen on tarkoitettu als:ia sairastaville ja heidän läheisilleen. Ilmoittautuminen 1.11. mennessä Marjolle.

*******************************************************************************************************

Myosiitti –tapaaminen peruuntui elokuulta vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Yritämme uudelleen to 26.9. klo 16 – 18 Vaasassa Filantropia centerissä (os. Vaasanpuistikko 17, 9. krs). Nyt mukaan kaikki myosiittia sairastavat ja läheiset. Ilmoittautuminen Marjolle 24.9. mennessä.

*******************************************************************************************************

VOIMIA AUTTAJAN ARKEEN 5.10. klo 13 - 17

Kuinka jaksamme arjessa muita auttaessamme? Mistä saamme voimaa ja voimavaroja ettemme auttajana uupuisi itse?

Päivän aikana kuulemme puheenvuoroja aiheesta. Paikalla mm Leif Westerlund, Saara Kinnunen sekä kokemuskouluttajat Marianne Siermala ja Paula Hakkola. Mukana yhdistyksiä sekä hyvinvointialan yrittäjiä esittelemässä toimintaansa ja palveluitaan.

Paikkana on Vuorikeskus, os. Vuorikatu 2 – 4, Vaasa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset kahvitarjoilujen vuoksi: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen /044-709 1141

*******************************************************************************************************

Alustavasti tulevaa:

Joulukuussa (9.12.) yhdistys järjestää Vaasan keskussairaalan aulassa myyjäiset. Sinne toivotaan myytävää (leivonnaisia, kudonnaisia tms.). Myös myyntipöydän taakse toivotaan aktiivisia jäseniä.

Yhdistyksen joulujuhlaa vietetään Pedersöressä, Hotelli Polariksessa, 8 –tien varrella 8.12. Näistä ja muistakin lisää tietoa seuraavassa tiedotteessa.

*******************************************************************************************************

http://www.coloring-book.info/coloring/Zhu-Zhu-Pets/thumbs/zhu-zhu-43_m.jpgOle yhteydessä yhdistykseen ja liiton järjestösuunnittelijaan kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa. Olemme ja toimimme sairastavien ja läheisten tukena. Kerro mitä toivot yhdistykseltä ja liitolta. Ja tule mukaan tilaisuuksiimme. Vertaistuki ei ole turhaan mainostettu juttu…!

Hyvää syksyn jatkoa ja näkemisiin!

t. Pohjanmaan lihastautiyhdistyksen ja Lihastautiliiton puolesta

Arja ja Marjo

Yhteystiedot:

Arja Jylhä-Ketola, puheenjohtaja, p. 0405794165, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Marjo Luomanen, järjestösuunnittelija, p. 0407549716,

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Riitta Sytelä, rahastonhoitaja, p. 0405496838, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

 
Copyright © 2017 Vaasan läänin lihastautiyhdistys. Kaikki oikeudet pidätetään.
Joomla! on vapaa ohjelmisto ja julkaistu GNU/GPL-lisenssin alla.