Etusivu Jäsentiedotteet Jäsenkirje 3/12

Jäsenkirje 3/12

Sähköposti Tulosta PDF

Normal 0 21 false false false FI X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normaali taulukko"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Jäsenkirje 3/12

Tervehdys kaikille uusille ja vanhoille jäsenille!

Taas on edessä syksy ja siihen kuuluvat asiat. Yhdistyksessäkin syksyllä on kaikenlaisia tapahtumia. Tärkeimpänä mainittakoon Syyskokous Sunnuntaina 16.9.2012 Kuortaneen Urheiluopistolla, johon teitä erityisesti kutsumme. Esityslistalla on valintoja, niin hallituksen jäsenistön kuin puheenjohtajankin. Kausi hallituksessa on kaksi vuotta samoin puheenjohtajalla. Toivomme runsasta osallistumista syyskokoukseen, että saataisiin uusia jäseniä erovuoroisten tilalle.

Osallistumista toivomme, vaikka ei haluaisikaan jäseneksi hallitukseen tai ehdolle puheenjohtajaksi. Jokainen meistä toimii tavalla, jonka tuntee omakseen. Jos haluaa osallistua niin hyvä, jos taas tuntee, että oma alue on muualla niin hyvä sekin. Me kaikki olemme erilaisia ja haluamme tehdä erilaisia asioita ja se on hyvä niin.

Me yhdistyksen hallituksessa toimivat haluaisimme Teidän kuitenkin ilmaisevan oman toiveenne toiminnan suunnasta.

Tulevaa:

Syyskokous su 16.9. (päivä muuttunut edellisessä kirjeessä ilmoitetusta)

Pohjanmaan lihastautiyhdistyksen syyskokous pidetään Kuortaneen Urheiluopistolla (os. Opistotie 1, Kuortane). Tilaisuus aloitetaan maittavalla lounaalla klo 12.30, jonka jälkeen siirrymme kokoustiloihin. Lopuksi kahvi. Omavastuu tarjoiluista on 10 euroa/henkilö. Ilmoittautumiset Marketalle tai Arjalle 10.9.2012 mennessä.

Valtakunnalliset Lihastautipäivät

Lihastautiliitto juhlii 40 – vuotista toimintaansa lihastautipäivien yhteydessä 20 - 21.10. 2012 Rantasipi Airport hotellissa Vantaalla.

Liiton nuorisotoiminta 20v -bileet, Helsinki, 19.10.2012

Lihastautiliitto 40v -juhlat, Vantaa, hotelli Rantasipi Airport, 20.10.2012

Syysliittokokous, Vantaa, hotelli Rantasipi Airport, 21.10.2012

Tarkemmat tiedot seuraavassa Porras – lehdessä.

Toimintapäivä

Kokoonnumme askartelun ja muun mukavan merkeissä Vaasaan Aluetoimistolle Marjon vieraaksi Lauantaina 17.11.2012 klo 12.00 alkaen. (Vaasanpuistikko 17, 9. krs., 65100 Vaasa) Tiedossa mukavaa seuraa, pientä näpräystä ja askartelua myyjäisiä varten. Tekemisen lomassa suunnittelemme tulevaa toimintaa. Yhdistys tarjoaa syötävää. Nyt jokainen mukaan viettämään todella mukavaa päivää.

Tervetuloa mukaan!

Pikkujoulu

Pikkujoulua on suunniteltu vietettäväksi Sunnuntaina 9.12.2012 Lapualla. Asiasta tarkemmin seuraavassa jäsenkirjeessä.

Myyjäiset

Myyjäispaikka on varattu Seinäjoen Keskussairaalan aulasta Maanantaina 10.12.2012 klo 10.00 alkaen

Leivonnaisia ja muuta myytävää voi tuoda pikkujouluun, Marketalle tai Arjalle

Myyjäiset järjestämme joka toinen vuosi ja nyt on myyjäisvuosi.

Järjestösuunnittelijan tiedotuksia:

MYOTONIA:a sairastavien tapaaminen

ma 10.9.2012 klo 17.00 – 20.00.

Paikka: Järjestötalo, os. Kauppakatu 1, Seinäjoki (esteetön käynti talon kulmalta luiskaa pitkin ylös).

Kuulemalla muiden tarinoita voit löytää itsellesi hyviä vinkkejä selviytyä arjen aallokossa. Jakamalla omia kokemuksiasi voit samoin antaa muille hyvää evästystä kotiin viemiseksi.

Kahvitarjoilu

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 3.9.12 mennessä :

Marjo Luomanen, p. 040 754 9716, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Kalastustapahtuma pe 14.9. klo 14 – 18 Vaasassa

Vaasan seudun yhdistykset ry järjestää kalastustapahtuman vankilan edustalla (saarella) kaikille jäsenyhdistystensä jäsenille. Mukana tapahtumassa on myös Vaasan urheilukalastajat. Tarjolla kahvia/ teetä ja pullaa ja myynnissä makkaraa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset (tarjoilun vuoksi) 10.9. mennessä info.vaasanseudunyhdistykset.fi tai 044-709 1141.

Kiinnostaako kirjoittaminen?

Vaasan seudun yhdistykset ry suunnittelee kirjasta, joka sisältää elämäntarinoita ja kokemuksia arjesta ja selviämisestä sairauden/ vammaisuuden kanssa. Kirjanen voi toimia tukena ammattiin opiskeleville ja sitä voidaan hyödyntää sosiaali- ja terveyspuolen henkilöstökoulutuksissa. Se antaa myös tietoa uusille sairastuneille ja diagnoosin saaneille sekä heidän läheisilleen arjesta selviämisestä. Jos haluat kertoa oman tarinasi joko sairastuneen tai omaisen näkökulmasta, niin kirjoita 1-2 A4:n verran tekstiä. Tarinat julkaistaan kirjoitetulla kielellä (suomi tai ruotsi). Lähetä teksti lokakuun loppuun mennessä Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai Vaasan seudun yhdistykset, os. Vaasanpuistikko 17, 9. krs 65100 VAASA.

ALS –tapaaminen 27.10. klo 12

Seuraava als –tapaaminen pidetään Vaasassa Filantropia centerissä, os. Vaasanpuistikko 17, 9. krs. Tilaisuus on tarkoitettu sairastaville ja heidän läheisilleen. Ilmoittautuminen 24.10 mennessä Marjolle.

Yhteystiedot ilmoittautumisiin:

Arja Jylhä-Ketola, puheenjohtaja, p. 0405794165, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Marketta Riikonen, sihteeri, p. 0400941308, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Marjo Luomanen, järjestösuunnittelija, p. 0407549716,

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

DUCHENNE MAMMAT HEI!

Tapaaminen Lauantaina 8.9.2012 Seinäjoella. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Riitta Sytelä puhelin 0405496838, email: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 
Copyright © 2017 Vaasan läänin lihastautiyhdistys. Kaikki oikeudet pidätetään.
Joomla! on vapaa ohjelmisto ja julkaistu GNU/GPL-lisenssin alla.