Etusivu Jäsentiedotteet Jäsenkirje 3/2011

Jäsenkirje 3/2011

Sähköposti Tulosta PDF

v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Normal 0 false 21 false false false FI X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normaali taulukko"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Garamond","serif"; mso-fareast-language:EN-US;}

Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: http://users.tkk.fi/juusvuor/syksy.jpgJäsenkirje 3/2011 29.8.2011

Syystervehdys jäsenille!

Aurinkoinen ja kuuma kesä on jäämässä taakse. Toivottavasti olemme kaikki pystyneet keräämään energiaa itseemme pitkän talven varalle. Vaikka kesä on mukava, niin omalla tavallaan sitä odottaa muitakin vuodenaikoja. Syksyssä on ihania ne kirpeät kuulaat syysaamut ja kauniisti värjäytynyt maisema. Pimenevinä iltoina on mukavaa löhötä sisällä lämpimässä tai mikä ettei tarpeeksi ja sopivasti pukeutuneena puuhata ulkona. Jokainen vuodenaika on omalla tavallaan kaunis ja odotettu, vaikka jokaiseen liittyy myös vähemmän haluttujakin puolia. Sellaista se on elämäkin: monimuotoista.

Aloitetaan syksy mukavasti askartelun ja seurustelun merkeissä… Pidetään ns. jäsentapaaminen askarrellen ja vapaamuotoisesti kuulumisia vaihtaen Evijärvellä, Marja-Liisa Jokelan luona (os. Pukkilantie 292) 10.9. klo 10 alkaen. Yhdistys keittää touhuväelle soppaa. Lähde siis mukaan, jokaiselle on puuhaa varattu. Askartelun tuotokset menevät myyntiin lokakuussa oleville Lihastautipäiville, jotka pidetään tänä vuonna meidän yhdistysalueella. Ilmoittautuminen 8.9. mennessä Marketalle. Voit myös antaa hyviä askarteluvinkkejä samalla kun ilmoittaudut.

*******************************************************************************************************Tärkeää

Yhdistyksen syyskokous pidetään Vaasassa, Ravintola Rossossa (os.Vaasanpuistikko 18 c) 24.9. klo 12. Yhdistys ei pidä tänä vuonna pikku­joulua ja näin yhdistys tarjoaa ruuan omaan syyskokoukseemme osallistujille. Valittavana on kasvis, broileri tai possu annos. Ilmoitathan tulostasi, ruokavalinnastasi ja mahdollisista allergioista Marketalle, Marjolle tai Arjalle viimeistään ke 21.9.2011

Syyskokouksessa valitaan yhdistyksen kahdeksan virallista edustajaa Liiton

syyskokoukseen, joka pidetään Härmän kuntokeskuksessa Su 23.10.2011.

Lisäksi valitaan yhdistyksen hallitukseen uusia jäseniä erovuoroisten tilalle.

Tervetuloa vaikuttamaan yhdistyksen asioiden hoitoon!

*******************************************************************************************************

Neurologisten vammaisjärjestöjen aluetyöntekijät järjestävät ”Tuli uusi terveydenhuoltolaki –mikä muuttuu?”-seminaarin, joka pidetään Seinäjoella 26.9. klo 15 – 18. Paikkana on Kirkonkrannin auditorio (os. Ala-Kuljunkatu 1 D, käynti takakautta). Ilmoittautuminen Jorma Lahikainen p. 040 511 0109 Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai Carita Sinkkonen, p. 050 308 9095, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Ohjelma:

15.00 Tervetuloa kahvin ja suolapalan kera

15.30 Uusi terveydenhuoltolaki/ sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko

16.15 Mitä uutta terveydenhuoltolaki tuo perusterveydenhuoltoon/ johtava ylilääkäri Tiina Perä, Seinäjoen terveyskeskus

17.00 Muutokset erikoissairaanhoidon toimintaan/Vaasan sairaanhoitopiirin johtaja Göran Honga

17.45 Yhteenveto

18.00 Kiitos ja hyvää kotimatkaa

*******************************************************************************************************Vaasan uusi järjestökeskus, Filantropia center pitää avoimet ovet 12.9. klo . Tervetuloa samalla tutustumaan myös Lihastautiliiton aluetoimistoon, joka sijaitsee samoissa tiloissa! Ohjelmassa seuraavaa:

klo 14 Puheet ja tervehdykset: Miapetra Kumpula-Natri ja Jukka Kentala. Vielä muutaman puhujan tulo vahvistamatta.

klo 15 Kakkukahvit

klo 15-18 Yhdistysten esittelypöytiin tutustuminen ja Vaasan Seudun Yhdistykset ry:n tilojen esittely. Mahdollisuus terveysmittauksiin ja testeihin: mm. verenpaineen mittaus, kuulonseulanta, putkinäkölasien kokeilu ja luomitutkimus. Kävijöiden kesken arvotaan lisäksi keliakiatestejä.

klo 16-18 Tietoiskut: Selän terveys, karppaaminen ja Kaste-hankkeen esittäytyminen. Tarkemmat aikataulut myöhemmin.

*******************************************************************************************************

Filantropia center (jota hallinnoi Vaasan seudun yhdistykset ry) tiedottaa:

Kaikille avoimet päiväkahvit yhdistyksen toimistolla joka toinen keskiviikko klo 14-15.30. Tervetuloa kahvittelemaan ja tapaamaan toisia. Joka kerralla jokin teema ja ensimmäinen päiväkahvittelu ke 7.9 jokamiehen ja -naisen atk-vinkkien parissa. Seuraavat päiväkahvit 21.9, 5.10, 19.10, 2.11, 16.11, 30.11 ja 14.12. Jatkossa teemat löytyvät kotisivuiltamme (www.vaasanseudunyhdistykset.fi ).

******************************************************************************************************

SOVELTAVAN LIIKUNNAN TAPAHTUMA

la 10.9.2011 klo 12-16 Kauhajoella, virkistysuimala-urheilutalo Virkussa (urheilutie 3)

· Tapahtuman avaus klo 12.00 tennishallissa

· Liikuntapisteet tennishallissa:


o Norsupallo

o Sisäcurling

o Boccia

o Pyörätuoliesterata

o Puhallustikka

o Laserammuntaa

o Tarkkuusrata

o Motoriikkara

Kuntosalilla laitteiden opastus non-stoppina tapahtuman ajan

· Painisalilla avoimet ovet valvotulle temppuradalle

· Soveltavan liikunnan apuvälinekokeilua

· Tevellan liikuntaväline-esittely

· Tietoa yhdistysten toiminnasta ja ohjatusta liikunnasta

· Buffetti

TAPAHTUMA ON KAIKILLE AVOIN JA MAKSUTON!!!

Ennakkoilmoittautuminen ma 5.9. mennessä: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai puh. 040 594 1466

Tapahtuman järjestävät: Kauhajoen kaupungin liikuntatoimi, Kauhajoen Invalidit ry, Kauhajoen Tules ry, Kauhajoen Kehitysvammaisten Tuki ry, Suomen Vammaisurheilu ja –liikunta VAU ry, Kauhavan Seudun Invalidit ry ja Pohjanmaan Näkövammaiset ry

*******************************************************************************************************

22 - 23.10. Lihastautipäivät ja Lihastautiliiton syyskokous Härmän kuntokeskuksessa.

Tarkempi ohjelma ja lisätietoja vkolla 37 ilmestyvässä Porras –lehdessä.

Toivomme, että osallistutte suurella joukolla lihastautipäiville lauantaina 22.10.2011.

Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: http://www.kalevankarhut.net/uutiset/kuvat/syksy.jpgTulossa on kiinnostavia luentoja ja vertaistapaamisia. Valtakunnalliset lihastautipäivät ovat harvoin omalla alueellamme, viimeksi taisivat olla aivan 2000-luvun alussa.

Yhdistys pitää Lihastautipäivien aikana myyjäiset sekä myy arpoja. Myyjäisissä emme myy leivonnaisia, vaan esimerkiksi kaikenlaisia käsitöitä. Pyydämmekin Teitä osallistumaan joko ilmoittautumalla myyjäksi tai tuomaan myyjäis- tai arpajaispal­­­­kintoja.

Ilmoittaisitko osallistumisestasi joko Marketalle, Arjalle tai Marjolle.

*******************************************************************************************************

16-17.11. Lihastautien kehittyvä tutkimus ja hoito –konferenssi Tampereella Tampere- talossa. Paikalla alan huippuja luennoimassa lihastaudeista. Päivät ovat itsesairastaville maksuttomia, kannattajajäsenille 20 € . Lisää tietoa seuraavassa Porras –lehdessä.

*****************************************************************************************************

4.10. klo 13 pidetään Jäsentapaaminen Virroilla, kaikille lähiseutujen jäsenille eli kaikki Ähtärin, Töysän, Alavuuden, Seinäjoen ja Jalasjärven alueen jäsenille. Paikkana on nuorisokeskus Marttinen, os. Herrasentie 16. Tule mukaan kuulemaan Lihastautiliiton kuulumiset ja ajankohtaista tietoa. Tarkoitus olisi saada myös aikaan säännöllistä vertaistukitoimintaa alueelle, yli yhdistysrajojen. Vetäjäkin on jo valmiina… Ilmoittautuminen Marjolle 27.9. mennessä.

*****************************************************************************************************

Neurologisten vammaisjärjestöjen jäsenten tapaaminen Kokkolassa 12.10. klo 18 – 20 Kokkolan sosiaali- ja terveysalan opistolla, Helmi –salissa (2. krs), os. Terveystie 1.

Tule tapaamaan muita, kuulemaan ajankohtaisia asioita, esittämään tarpeita ja toiveita… Ilmoittautuminen 3.10. mennessä Marjolle.

*****************************************************************************************************

Yhteystiedot:

Marketta p. 0400 941308, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Arja p. 040 5794165, arja.jylhä Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Marjo p. 040 754 9716, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Kuvaus: http://www.picgifs.com/coloring-pages/animal-coloring-pages/hedgehog/hedgehog-animals-coloring-pages-3.gifOIKEIN MUKAVAA SYKSYN JATKOA JA ROHKEAA MIELTÄ PIMENEVIIN ILTOIHIN!!!

Tiedotteen laativat järjestösuunnittelija Marjo Luomanen

ja yhdistyksen hallitus

 
Copyright © 2017 Vaasan läänin lihastautiyhdistys. Kaikki oikeudet pidätetään.
Joomla! on vapaa ohjelmisto ja julkaistu GNU/GPL-lisenssin alla.