Etusivu Jäsentiedotteet Jäsenkirje 2/2011

Jäsenkirje 2/2011

Sähköposti Tulosta PDF

v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Normal 0 false 21 false false false FI X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normaali taulukko"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: http://viholanpaivakoti.nettisivut.fi/mp/db/file_library/x/IMG/31600/file/Ropsukeinuu.jpgJäsenkirje 2/2011

Oikein hyvää alkanutta kesää Teille kaikille!

Kalenterin mukaan Vapusta alkaa kesä, vaikka ilmat eivät vielä kesäisiltä näyttäisikään. Toiveissa on kuitenkin lämmin ja mukava ajanjakso; kesäiset lämpimät päivät ja valoisat yöt.

Tässä kirjeessä kerromme muutamista tapahtumista, joihin voitte kesällä osallistua sekä liitteenä on vuoden 2011 jäsenmaksut. Muistattehan laittaa viitenumeron näkyviin maksaessanne laskua.

Edellisessä kirjeessä lähetimme kyselyn kaikille varsinaisille jäsenille. Kyselyn voi vieläkin palauttaa, jos et ole sitä vielä tehnyt.

Yhdistyksen nimestä

Kevätkokouksessa päätettiin yhdistyksen uudeksi nimeksi Pohjanmaan lihastautiyhdistys ry, Österbottens muskelhandikapp förening rf. Nimenmuutosasia on patentti- ja rekisterihallituksessa, josta se aikanaan palautuu. Uusi nimi voidaan ottaa virallisesti käyttöön vasta patentti- ja rekisterihallituksen käsittelyn jälkeen.

JÄSENTAPAAMISIA:

Kokkolassa 6.6.klo 17 – 19 Yhteisöklubi SILLASSA (os. Antti Chydeniuksenkatu 49)

Tule tapaamaan Lihastautiliiton järjestösuunnittelijaa ja yhdistyksen väkeä. Luvassa tietoa mm.vammaispalvelulaista. Ilmoittautuminen 1.6. mennessä Marjolle (p. 040 754 9716, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen )

Vaasassa 9.6. klo 17 – 19 Filantropia centerissä (os.Vaasanpuistikko 17, 9. krs). Tule tutustumaan liiton uuteen aluetoimistoon ja samalla mietitään josko olisi tarvetta säännöllisiin. vertaistukitapaamisiin. Ilmoittautuminen 7.6. mennessä Marjolle (p. 040 754 9716, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen )

KESÄN TAPAHTUMIA:

Liikuntaesteetön KALASTUS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 18.6. klo 10 – 14 Fjärdskärin ulkoilualueella Raippaluodon sillan kupeessa Mustasaaressa. Ohjelmassa mm. kalastuskisa (sarjat: yleinen, lapset alle 12 v. ja yhdistysten joukkueet), tikanheittoa, tulitikun heittoa. Tarjoiluina kahvia, pullaa, mehua, makkaraa ja muurinpohjalättyjä. Ilmoittautuminen Marjolle 10.6. mennessä. Tilaisuuden järjestää Vaasan aivohalvauskerho yhdessä Vaasan urheilukalastajien kanssa. Lähde mukaan, niin kootaan meidän yhdistyksen oma joukkue ja mennään voittamaan koko kisa! J

*******************************************************************************************************

OLAVI VIRTA –musikaali su 24.7.

Yhdistys järjestää teatteriretken Kauhajoen Kajoteatteriin sunnuntaina 24.7.2011 klo 14 näytökseen katsomaan Olavi Virta -musikaalia. Teatteri sijaitsee Sotkan ulkoilualueella Kauhajoella, osoite Sotkantie, 61800 Kauhajoki.

Pia Leinosen ohjaamassa musikaalissa kuullaan lukuisia Olavi Virran ikivihreitä kappaleita, mm. Kun ilta ehtii, Hopeinen kuu ja Tulisuudelma..

Liput Aikuiset 17 €, Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 13 €. Vaikeavammaisen hlön henkilökohtainen avustaja maksutta. Yhdistys sponsoroi kaikista lipuista 5 € sekä väliaika kahvit ja pullat.

Lisätietoja: (http://www.teatterikajo.fi/ohjelmisto.html)

Ilmoittautuminen 15.7. mennessä Marketalle, p. 0400 941308, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai Arjalle p. 040 5794165, arja.jylhä Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Yhteiskuljetusta ei järjestetä, mutta kerro kyydintarpeestasi ilmoittautumisen yhteydessä, niin järjestellään kimppakyytejä.

*******************************************************************************************************

Kokkolassa on tänä vuonna asuntomessut 15.7. – 14.8. Yhdistys ei varsinaisesti osallistu messuille, mutta tarjoaa mahdollisuuden, että sinne osallistuva yhdistyksen jäsen voi anoa osallistumislipusta korvausta yhdistykseltä.

Elokuun ensimmäinen viikko on asuntomessuilla esteettömyyden teemaviikko, johon liittyen HYVISTO – projekti järjestää 4.8.2011 Kokkolan kaupungintalolla seminaarin ”Turvallista asumista, tasa-arvoista elämää”. Seminaarin osallistumismaksuun kuuluu myös pääsylippu asuntomessuille. Lippua ei ole pakko käyttää seminaaripäivänä, vaan sen voi käyttää messujen aikana itselleen parhaiten sopivana ajankohtana. Seminaarin yhteydessä on esteettömien tuotteiden ja palveluiden näyttely. HYVISTO:n toimesta asuntomessuilla on seminaaripäivänä avustajina tehtävään perehdytyksen saaneita opiskelijoita ja vapaaehtoisia toimijoita. Seminaarin päätyttyä osallistujille on järjestetty kuljetus kaupungintalolta messualueelle. Osallistumismaksu 35€ /hlö. Maksu sisältää tulokahvit, seminaarimateri-aalin ja pääsylipun asuntomessuille. Ilmoittautumiset 23.6.2011 mennessä Jaana Kääntä p. 044 725 0592, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää Arjalle (os. Savenvalajantie 1 as 15, 62100 Lapua tai Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen )

*******************************************************************************************************

LIHASTAUTILIITON ALUEELLISET KESÄPÄIVÄT 6.8. klo 10.30 alkaen

pidetään tänä vuonna Tampereella. Luvassa kulttuuria monelta kantilta…

Ohjelma:

10.30 Tervetuloa! Kokoontuminen Museoravintola Valssi (Tampellan alue, os. Alaverstaanraitti 5)

11.00 kahvit ja suolainen kahvileipä

11.30 tutustuminen Vapriikin museoihin

13.30 ruokailu Willa Violassa (os. Juhlatalonkatu 4)

14.30 yhteinen ajatusten vaihto

15.00 meno Komedia –kesäteatteriin (os. Lapintie 3 a)

15.30 Kesäkomedia ”Hulvaton hotelli”, Komedia teatterin katettu ulkoilmateatteri

17.30 Hyvää kotimatkaa!

Museot Suomen jääkiekkomuseo, Luonnontieteellinen museo, Aika leikkiä

ja näyttelyt -Lelulaatikon aarteita Vapriikissa, Innovaatiot , Ladyn tyyli –muotokuvaaja Lady Ostapeckin Amerikan pukuja ja potretteja, Ottopoikia ja työläistyttöjä - yhdeksän sarjakuvaa Tampereelta Tiitu Takalo & Pauli Kallio, Metalli -Tampellan historiaa , Moottoritieltä Marsiin , Tammerkoski ja kosken kaupunki, Tampere 1918, Tuhannen kengän tarina Vapriikissa

(www.vapriikki.fi)

Teatteriesitys Hulvaton hotelli: Ministerin ja opposition sihteerin lemmenhetkestä hotellissa oli tulossa täydellinen. Kaiken kuitenkin keskeyttää hyvin omalaatuinen tunkeilija. Liukasliikkeinen ministeri aiheuttaa päänvaivaa avustajalleen sekä koko hotellin henkilökunnalle.

Rooleissa mm. Jukka Leisti, Jani Karvinen, Karoliina Blackburn, Emilia Pokkinen

Ilmoittautuminen to 30.6. mennessä Marjo Luomanen p. 040 754 9716, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Kustannukset Matkat ja teatteri ovat omakustannehintaan. Ruokailun tarjoaa yhdistys ja kahvit, kahvileivät ja liput museoihin tarjoaa Lihastautiliitto ry.

Hinnat Teatteri: peruslippu 28 €, eläkeläiset 26 €

Juna: Menopaluu Vsa-Tre n. 35 €/hlö, Vsa-S-joki n. 31 €/hlö, Vsa-Kla 44 €/hlö, eläkeläiset puoleen hintaan ja pyörätuolilla liikkuvan avustajat maksutta.

*******************************************************************************************************

SYKSYN ENNAKKOTIETOA:

20.8. als –tapaaminen Pedersöressä

29.8. jäsentapaaminen Kurikassa

10.9. Askartelupäivä Marja-Liisa Jokelan kotona Evijärvellä

24.9. Syyskokous Lihastautiliiton toimistolla

22-23.10. Lihastautipäivät ja Lihastautiliiton syyskokous Härmän kuntokeskuksessa

16-17.11. Lihastautien kehittyvä tutkimus ja hoito –konferenssi Tampereella Tamperetalossa. Paikalla alan huippuja luennoimassa lihastaudeista. Päivät ovat jäsenistölle ilmaisia. Lisää tietoa Porras –lehdessä.

Oikein Virkistävää kesää kaikille!

Tiedotteen laativat järjestösuunnittelija Marjo Luomanen ja yhdistyksen hallitus

 
Copyright © 2017 Vaasan läänin lihastautiyhdistys. Kaikki oikeudet pidätetään.
Joomla! on vapaa ohjelmisto ja julkaistu GNU/GPL-lisenssin alla.