Etusivu Nuoret

Jäsenkirje 1/17

Sähköposti Tulosta PDF

Keväinen tervehdys ja pyyntö päivittää yhteystietoja

Kevät ja talvi tuntuvat vuorottelevan koko Pohjanmaan alueella, mutta päivän pitenemisen huomaa jo selvästi. Kevään aikana yhdistys järjestää jäsenille monenlaisia tapahtumia, joista kannattaa tulla hakemaan lisäenergiaa loskan keskelle.

Yhdistykselle on avattu uudet nettisivut, jotka löytyvät osoitteesta pohjanmaanlihastautiyhdistys. yhdistysavain.fi. Vanhat nettisivut osoitteessa www.vlty.net ovat edelleen toiminnassa, mutta niitä ei enää päivitetä. Uudet nettisivut ovat vielä karvalakkimalliset, mutta niille lisätään jatkuvasti sisältöä, ja esimerkiksi ajankohtaisin tieto tapahtumista löytyy nettisivuilta.

Jäsenrekisterimme yhteystiedot kaipaavat päivitystä, sillä monen kohdalta löytyy vain postiosoite ja vanhentunut puhelinnumero. Kirjeposti kulkee toki edelleen, mutta päivitäthän yhteystietosi jollekin tämän kirjeen lopussa mainituista henkilöistä, jos sinulla on lankapuhelimen lisäksi matkapuhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite, etkä ole koskaan saanut yhdistyksen jäseniltä yhteydenottoja muuten kuin kirjeitse. Yhteystietoja käytetään vain yhdistyksen asioista tiedottamiseen, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

KEVÄTKOKOUS Härmän Kylpylässä la 25.3. klo 11

Paikka: Härmän Kylpylä, Vaasantie 22, Ylihärmä

Aloitamme tilaisuuden lounaalla kello 11, minkä jälkeen on ohjelmaa ja varsinainen kokous. Omavastuu on 10 euroa, ja se sisältää ruuan, kahvin ja mahdollisuuden kylpylän käyttöön. Ilmoittautumiset pe 17.3. mennessä Arjalle (yhteystiedot kirjeen lopussa). Tule nauttimaan hyvästä ruuasta ja kuulemaan yhdistyksen tuoreimmat kuulumiset! Kokouskutsu ja esityslista ovat mukana tässä kirjeessä.

Lihastautia sairastavien VERTAISTAPAAMINEN Seinäjoella to 2.3. klo 17

Vertaistapaaminen pidetään Seinäjoen Järjestötalolla osoitteessa Kauppakatu 1, 2. kerros. Remontoidussa talossa on nyt myös hissi! Vapaamuotoisessa tapaamisessa vaihdetaan kuulumisia ja keskustellaan mieltä askarruttavista asioista. Ilmoittautumiset Marjolle tai Arjalle ti 28.2. mennessä.

PERHETAPAAMINEN Vaasassa ti 28.3. klo 17

Tilaisuus on tarkoitettu perheille, joissa on lihastautia sairastavia lapsia ja/tai aikuisia. Tapaaminen järjestetään Vaasan seudun yhdistysten (VSY) toimistolla osoitteessa Korsholmanpuistikko 44, 2. kerros. Ilmoittautumiset Marjolle pe 24.3. mennessä.

MYOSIITTITAPAAMINEN Vaasassa ti 11.4. klo 17

Tilaisuus on tarkoitettu tulehduksellisia lihastauteja sairastaville. Tapaaminen järjestetään Vaasan seudun yhdistysten (VSY) toimistolla, Korsholmanpuistikko 44, 2. kerros. Ilmoittautumiset Marjolle tai Maj-Lenille to 6.4. mennessä.

Neurologisten sairauksien POTILASJÄRJESTÖJEN YHTEINEN LUENTOPÄIVÄ ke 26.4. klo 13–16, Seinäjoen keskussairaalan iso auditorio, Hanneksenrinne 7.

Terveydenhuolto muuttuu – Pysyvätkö neurologiset potilasjärjestöt mukana?

Ohjelmassa mm.

Keijo Koivisto, neurologian ylilääkäri, EPSHP:

Neurologisten sairauksien terveydenhuollolliset haasteet

Paula Salminen, sosiaaliturva-asiantuntija, Epilepsialiitto:

Ajankohtaista sosiaaliturvassa ja kuntoutuksessa

Helena Ylikylä-Leiva, toimitusjohtaja, Neuroliitto:

Sote-uudistus palveluntuottajajärjestön näkökulmasta

Carita Sinkkonen, Järjestösuunnittelija, Aivoliitto:

Sote-uudistuksen vaikutukset paikallisyhdistyksiin

Ilmoittautumiset to 20.4. mennessä: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai 044 231 1885. Paikkoja on rajoitetusti, ja tilaisuus on maksuton.

Lihastautia sairastavien VERTAISTAPAAMINEN Kauhajoella to 1.6. klo 17

Tapaaminen järjestetään kahvila Valkoisessa Puussa osoitteessa Topeeka 15. Vapaamuotoisessa tapaamisessa vaihdetaan kuulumisia ja keskustellaan mieltä askarruttavista asioista. Ilmoittautumiset Marjolle pe 26.5. mennessä.

ELÄINTARHAPÄIVÄ Ähtärissä la 10.6.

Merkitse päivä jo kalenteriisi, tarkempaa tietoa tulossa myöhemmin!

YHTEYSTIEDOT

Puheenjohtaja Arja Jylhä-Ketola, 040 579 4165, arja.jylha-ketola(at)wippies.com

• Sihteeri Maj-Len Sjöberg, 050 520 7483, maj-len.sjoberg(at)hotmail.com

• Tiedottaja Elina Levijoki, 040 517 7243, elinalevijoki(at)gmail.com

• Lihastautiliiton järjestösuunnittelija Marjo Luomanen, 040 754 9716,

 

marjo.luomanen(at)lihastautiliitto.fi

 
Copyright © 2017 Vaasan läänin lihastautiyhdistys. Kaikki oikeudet pidätetään.
Joomla! on vapaa ohjelmisto ja julkaistu GNU/GPL-lisenssin alla.